Gratis verzenden binnen Nederland bij orders vanaf €75,-
 

Arturia AudioFuse X8 IN

8 kanaals analoog naar ADAT converter

8 kanaals analoog - ADAT converter

8x 6.3 mm jack ingangen

voor line-level / instrument audio signalen

hoge kwaliteit AKM A/D-converter

338,00
Informeer naar de levertijd

5 jaar garantie

vakkundig personeel

1000m2 muziekwinkel

gratis verzending v.a. €75,-

Hulp nodig? Onze product experts helpen je graag!

Arturia heeft de AudioFuse serie uitgebreid! De AudioFuse X8 In en AudioFuse X8 Out interfaces van het Franse bedrijf zijn twee nieuwe krachtige ADAT converters. De X8 In en X8 Out breiden je studio setup uit met acht aansluitingen analoge in- en uitgangen. Met State-of-the-art A/D- en D/A-converters (24-bit/96kHz). De X8 In is een 8 kanaals analoge A/D converter en de X8 Out is een 8 kanaals D/A converter.

De 1HE half-rack unit integreert perfect in je studio via een ADAT poort en optionele rack ears worden meegeleverd om ze in te bouwen. Let op: je hebt twee units nodig om het volledig 19 inch breed te maken om in een 19" rack in te bouwen. Met variabele impedantieopties en een BNC-ingang voor de wordklok is de AudioFuse X8 serie de sleutel tot uitgebreide, hoogwaardige analoge opname of weergave.

Hoge geluidskwaliteit en  flexibiliteit
Net als bij de AudioFuse 16Rig heeft Arturia kosten noch moeite gespaard om de AudioFuse X8 expanders uit te rusten met de allernieuwste technologie die nodig is om audioverwerking op het hoogste niveau te houden. Voor de X8 In, converteren de AKM A/D converters je analoge signaal naar je audio interface, terwijl de Cirrus Logic D/A converters trouw je digitale audio waarborgen als het de AudioFuse X8 Out verlaat. Voor beide units kun je met een op de achterkant geplaatste impedantieschakelaar direct schakelen tussen hi-Z en 75-ohm, waardoor de veelzijdigheid en personalisatie nog verder wordt uitgebreid. Je kunt de X8 Out gebruiken om volledige Dolby Atmos 9.1.6 te bereiken wanneer deze wordt gebruikt met bijv. een AudioFuse 16Rig, waardoor multidimensionaal mixen en immersive geluidsontwerp wordt toegevoegd aan vrijwel elke studio-opstelling.

Modulaire opname
De AudioFuse X8 In expander heeft een clock-, sync- en kanaalselectie, terwijl de X8 Out een Word-, ADAT SMUX- en ADAT synchronisatieoptie heeft. In beide gevallen zorgt de ingebouwde verlichting voor visuele feedback in de vorm van een VU-meter, zodat je je sessie nauwkeurig kunt volgen. Met zijn bescheiden vorm past elke AudioFuse X8 naadloos in elke halve rackruimte; bovendien heeft Arturia een set afneembare rack ears en een montagekit meegeleverd voor een handige installatie. Die zit standaard (af-fabriek) slim aan de onderkant van de unit gemonteerd en kun je daar vanaf halen om te gebruiken.

Arturia AudioFuse X8 IN kenmerken:

  • 8x analoge ingangen naar ADAT
  • ideaal voor producers en geluidstechnici die extra analoge ingangen nodig hebben voor externe apparatuur
  • 1HE half-rack vormfactor en robuust chassis
  • dubbele ADAT-poorten maakt de converter geschikt voor hogere sample rates (ondersteund SMUX)
  • hoogwaardige analoge 6.3 mm jack connectoren zijn gekoppeld aan AKM A/D-converters
  • strakke interface en levendige VU-meting zorgen voor eenvoudige navigatie en nauwkeurige visuele feedback in real-time
  • World Clock-ingang met variabele impedantieconfiguraties
  • Rack ears en montagekit zijn inbegrepen
  • afmeting:  (W x D x H): 221 x 216 x 48 mm
  • gewicht: 1,41 kg
  • Inclusief voedingsadapter

Bijgeleverde software: Analog Lab Intro, Pre 1973, Pre V76, Filter Mini, Chorus JUN-6, Comp FET-76, Delay TAPE-201, Rev PLATE-140, Phaser BI-TRON, Pre TridA, Comp DIODE-609

Specificaties

Merk Arturia
Ean Code 3760033532226
Artikelnummer 73103
Nog vragen? Neem contact met ons op!
blog-image
Welke audio interface moet ik kiezen?

Weg is de tijd dat het producen en opnemen van een nummer alleen voor professionele studio’s is weggelegd. Weg is de tijd dat een audio signaal eerst op tape geprint moest worden en later weer vier keer gebounced om een volledige mix te krijgen. Audio interfaces zijn tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld, maar wat doet zo`n ding nou precies? Om het allemaal wat duidelijker te maken gaan we hier eens wat dieper op in.

Lees verder in onze blog
Stel ons een vraag